Diplomkurser

Vi afholder diplomkurser med eneundervisning for at du som kursist får mest muligt ud af kurset.
Det er vigtigt at du på vores kursus bliver komfortabel med behandlingerne samt udstyret, så du fremstår med autoritet i den efterfølgende kundekontakt du vil få når du skal stå på egne ben efterfølgende.

Kurserne henvender sig både til private og professionelle. Undervisningen foregår typisk med 1 til 1 undervisning, så der vil være fuld fokus på dig som kursist under hele kurset.
Vi tilbyder også at afholde kursus i små hold, dette er typisk hvis man er venner/veninder som ønsker at tage kurset sammen eller eksempelvis kommer fra samme klinik.

Vi udbyder kurser efter forespørgsel og holder flere kurser ugentligt, så kontakt os hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine ønsker og få svar på de spørgsmål du måtte have.

Er du interesseret i et Diplomkursus, da kan du kontakte Beauty Supply direkte på tlf: 50366366 eller du kan skrive til os på kontakt@beautysupply.dk

Bestiller du et kursus via webshoppen foregår det således, at underviseren ringer dig op, så i kan finde en eller flere dage samt tidspunt, der passer bedst muligt.
Vi hæver ingen penge for kurset før der er aftalt dag samt tidspunkt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Det er vigtigt for os, at du efter endt kursus føler dig tryg og klar til at gå i gang med behandlinger på egen hånd.

Du kan bestille varer igennem din underviser eller via webshoppen

Kursus hos dig eller os?

Kurserne afholdes på Frederiksberg og i Brønshøj efter aftale.

Vi kører også gerne ud til dig mod kørselstillæg samt evt. broafgift. Kontakt os for nærmere aftale om mulighed for kursus på din adresse samt et uforpligtende tilbud.