Tilbyd dine kunder relevante bøger i din forretning

.

Vil du tilbyde dine kunder læsestof om positiv psykologi og give dem mentale værktøjer til et nemmere og bedre liv?

Ønsker du samtidig at optimere din forretning ved at tilbyde salg af relevante bøger om mental sundhed til dine kunder, så har du muligheden nu.

Vi kan tilbyde dig en engros aftale på bøger, så du kan matche priserne i boghandlen og stadig have en avance 🙂

Driver du en klinik eller en salon, så ved du at mange kunder kommer i god tid og dermed er der ventetid inden det er deres tur. Her har de tid til at læse i din brochure, se på deres telefon eller måske kunne du anbefale dem at fordybe sig i et kapitel i en god bog.

Størstedelen af kunderne i en frisørsalon læser i blade/magasiner når de får ordnet hår. Hvorfor så ikke tilbyde dine kunder at læse i en bog om mental succes, en bog om livsprincipper, mentale værktøjer og positiv tænkning.

Forestil dig at de kan købe bogen med hjem og læse videre i den derhjemme eller måske endda købe en bog for at glæde en de holder af.

Hvorfor vente? Du kan komme igang med det samme ved at kontakte os på mail med dit ønske om at købe bøgerne til engros pris 🙂

Der er intet krav om antal af bøger du skal købe, men vi anbefaler altid at du har et eksemplar af hver bog fremme som dine kunder kan bladre og evt. læse i 🙂

Vi glæder os til at høre fra dig

kontakt@beautysupply.dk

Mental sundhed er lige så vigtigt som fysisk sundhed – Stop overtænkning – Håndtér og kategorisér dine problemer