Hvad er Magic White?

Magic White er en lysning af dine tænder og behandlingen er fuldstændigt smertefri og helt uden bivirkninger.

Generelle spørgsmål:

Hvorfor bliver min tænder misfarvede? 

Det er der mange årsager til. Den væsentligste årsag er farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Men ting som indtag af antibiotika i barndommen kan også farve tænderne gullige. Ikke at forglemme, så er alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få gavn af en tandlysning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.
Hvordan fungerer tandlysning med Magic White Gel? 

Magic White Gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en naturlig kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes. Det er altså ikke selve tandemaljens farve der ændres, men blot de farvede molekyler, der har aflejret sig mellem krystallerne i tandemaljen, der nedbrydes.
Hvornår skal jeg ikke få en tandlysning? 

MagicWhite Gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Tandlysning bør kun ske på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes før tandlysning.
Er der tænder der er lettere at blege end andre?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå eller røde tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, – dette kan ikke afhjælpes med tandlysning.
Hvordan med fyldninger, broer og bøjler?

Fyldninger, broer, bøjler andet tandteknisk arbejde skades ikke af tandlysningen. Dette gælder også pyntesten på tænderne. Disse ting skades ikke af tandlysningen, men man skal selvfølgelig være opmærksom på som kunde, at fyldninger mv. bliver matchet tændernes farve hos tandlægen, og der derfor kan forekomme en mindre forskel i farven.
Kan der opstå farveforskelle? 

Umiddelbart efter tandlysningen kan der hos nogle være en vis forskel i farven, der anes som lysere områder/striber på tanden. Dette forsvinder i løbet af et par timer og skyldes, at der sker en udtørring af tandemaljen ved tandlysningen. Men emaljen rehydreres hurtigt, hvorved farveforskellene forsvinder.
Hvad skal jeg være opmærksom på efter tandlysningen?

Der er en eftervirkning på 30 min. efter tandlysningen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i 1 døgn efter tandlysningen. Farveholdige fødevarer er alt der er farvet, som te, kaffe, rødvin, karry, rødkål, røde bøffer m.m. Derimod må du gerne indtage hvide fødevarer som mælk, hvidvin, ris, pasta, kylling, fisk mm.
Hvor længe holder tandlysningen og hvad kan jeg gøre?

Tandlysningen holder minimum 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.
Hvor tit kan få foretaget tandlysning med Magic White? Det skader ikke dine tænder, men vi anbefaler at holde tandfarven ved lige én gang årligt, når du har opnået den ønskede farve.

Spørgsmål og svar

Hvad er kosmetisk tandlysning ?

Magic White® har udviklet en revolutionerende lysningsteknologi, der med en speciel udviklet gel og LED-lampe, lysner tænderne uden at skade emaljen. Lysningsmetoden er smertefri og uden bivirkninger. Misfarvninger som er kommet af farveholdige mad- og drikkevarer fjernes og du får dit naturlige hvide smil igen.

Hvem kan bruge MagicWhite ?

Voksne der ønsker at få hvidere tænder uden at skade tænderne.

Hvordan virker MagicWhite ?

Behandlingen tager ca 30 min. På en tandlysningsskala finder man først ud af hvilken farve tænderne har før behandlingen. Derefter benyttes en speciel serum, der smøres på tænderne for at rense samt klargøre tænderene til lysningen.

Derefter bruges en bøjle der indeholder Coco Gel fra MagicWhite som du selv tager I munden. Du læner dig til rette i en af vores behagelige stole, hvorefter LED-lampen tændes. Når behandlingen er færdig får du lidt vand til at skylle munden med og resultatet af din lysning på farveskalaen holdes op mod den første måling.

Kan man lysne tænderne flere gange ?

Hvis du ønsker endnu lysere tænder så kan man gentage lysningsprocessen en ekstra gang i forlængelse af den første lysning eller så snart man ønsker.

Hvor ofte kan man lysne tænderne ?

Magic White® lysningen kan gentages ca hvert år. Der skal gå mindst 2 måneder imellem behandlingerne.

Hvor længe holder resultatet ?

Ved god mundhygiejne kan du forvente at holde resultatet pænt i mindst et halvt år, alt afhængig af hvor farveholdig din indtagelse af fødevarer er samt om du er ryger. De fleste får foretaget en ny behandling efter et år.